GEHWOL benytter vi i alle våre fotterapibehandlinger. Deilige produkter som gir velvære til nystelte føtter.

DECLEÒR er spesialisten innen bruk av planteoljer og aromaterapi i hudpleie. Produktene inneholder unike aromatiske planteessenser som virker i dybden, og som har en balanserende effekt på huden. Declèor er vår hovedserie.

Elizabeth Arden PRO er en profesjonell hudpleieserie som utelukkende forhandles hos hudpleiesalonger og spa. Tanken bak serien er å tilby enkle, effektive hudpleierutiner og løsninger for ulike hudtilstander. Effektive salongbehandlinger(fruktsyrepenslinger) er også en del av denne serien. Proffesjonelle, kjemiske peelinger forbedrer de viktigste problemområdene i huden og er utviklet for raske og synlige resultater uten irritasjon. Dette er en spennende serie som er perfekt for alle.

REVALÉSKIN er en anti- age serie som bruker antioksidanter fra frukt og urter til å reparere eksisterende aldringtegn og forebygge videre aldring av huden. Den høye konsentrasjonen av antioksidanter beskytter mot frie radikaler som bryter ned cellene i huden. Serien passer for alle hudtyper. Denne serien kan gjerne kompineres med produkter fra Elizabeth Arden PRO.

ekseption er en hudpleieserie med avanserte og svært aktive produkter. Denne serien legger vekt på å balansere huden din slik at den vil være mottakelig for behandling av ulike problemområder i huden. Serien kan brukes av alle og produktene jobber med aldringstegn, urenheter, pigmenteringer, tørrhet og sensitivitet. Produktene har også herlige dufter og konsistenser.

bareMinerals er en komplett makeup-serie basert på 100% rene mineraler fra naturen og er den reneste makeup-serien på markedet. bareMinerals foundations har SPF 15 (solfaktor) og forebygger dermed hudaldring. Vi har hele serien, kom gjerne innom for råd og veiledning.

Sandaker Hud & Fotpleie / Grefsenveien 6d, 0482 Oslo / Telefon: 22710035