Behandlinger og priser

 

FOTTERAPI
Behandlingen starter med et deilig fotbad, negler klippes og slipes. Hard hud fjernes, vi behandler torner , fotvorter og nedgrodde negler og behandlingen avsluttes med deilig fotmassasje.

PARAFINVOKSBEHANDLING
Etter fotbehandling settes føttene i flytende temperert parafinvoks. Dette er med på å åpne porene slik at fuktighet trekker inn i huden. Gjør foten silkemyk og gir en langvarig effekt av freshe føtter.

GELENEGLER PÅ FØTTENE
Vi støper gelenegler for å rette opp ødelagte negler, eller vi støper med fransk lakk på neglene. Dette gir lekre negler som varer hele sommeren. Vi legger også SHELLAC på neglene. Et must i sandalene.

 

HUDPLEIE
Sandaker hud og fotpleie kan tilby en rekke standard- og spesialbehandlinger på hudpleie. Vi har et stort utvalg produkter og behandlinger for alle hudtyper og hudproblemer.

FRUKTSYREPENSLING
Vi utfører fruktsyrepenslinger fra Elizabeth Arden PRO. Pensling tar man gjerne i en kur på 6 behandlinger kombinert med hjemmeprodukter for mest optimalt resultat. Fruktsyrepensling er perfekt for deg som vil jobbe med linjer/rynker, slapp hud, uren hud, store porer, akne arr, pigmenteringer, gusten hud og generelt bedre hudstruktur.

 

HÅNDPLEIE
Velstelte hender gir velvære.
Manikyr inkluderer filing og rens av neglene samt stell av neglebånd. Vi tilbyr også parafinvoks for tørre, sensitive hender. Dette er en behandling som ved hjelp av temperert parafinvoks gir deg myke og flotte hender umiddelbart. 

Vi legger Shellac hos oss. Shellac beskytter neglen din mot slitasje og gir en jevn og blank overflate. Lakken varer opp mot 3 uker.
Finnes i mange lekre farger og kan også legges som fransk.

HÅRFJERNING
Voksbehandling
Dette er en behandling som kan benyttes av alle til å fjerne uønsket hårvekst.
Brukes både i ansiktet og på kroppen.

Elektrolyse
Ved hjelp av strøm fjernes ett og ett hår fra kroppen. Metoden benyttes i ansiktet og på kroppen. Dette gir et varig resultat og kan dekkes av trygdekontoret.
Har du uønsket hårvekst – vi hjelper deg!

Couperose/sprengte blodkar
Vi fjerner sprengte røde blodkar med elektrolyse. Meget gode resultater.

MAKE UP
Vi sminker deg til festen.
Vi har valgt det beste på markedet og tilbyr makeupserien bareMinerals.
Dette er en unik serie med beskyttende mineraler som er flott å bruke for alle hudtyper.


VIPPE EXTENSIONS
Drømmer du om å blunke med lange lekre øyevipper? Vi legger både klassisk extensions og volum extensions. Dette gir et fantastisk flott og lekkert resultat. Vi har flere ulike lengder og tykkelser på vippene våre.
Vi anbefaler etterfyll av vippene etter 3-4 uker.

AROMATERAPI
Dette er en herlig massasjebehandling. Behandlingen er basert på aromatiske planteessenser og kun den reneste olje benyttes, har en langtidsvirkende effekt på ca. 4 uker. Har en helende og restituerende effekt på hele kroppen.

                      


HOTSTONE MASSASJE
Dette er den totale avstressende og beroligende massasjebehandling. Ved bruk av varme lavasteiner og naturlige aromessenser løser man opp blokkeringer og stive muskler. I tillegg til at behandlingen har en utrolig avslappende og varmende effekt gir den ny energi og kraft. En helhetsopplevelse for kropp og sjel.

 

HER FINNER DU EN OVERSIKT OVER BEHANDLINGER OG PRISER

PRISLISTE FOR DAMER:


PRISLISTE FOR MENN:


 

Sandaker Hud & Fotpleie / Grefsenveien 6d, 0482 Oslo / Telefon: 22710035